Trobada de bèsties i colles de les Illes Balears 2013

     La Federació de Dimonis i Bèsties de Foc de les Illes Balears (FDBIB),  va organitzar per primera vegada la Trobada de dimonis, diables i bèsties de foc de les Illes Balears el dissabte dia 15 de juny de 2013 al municipi de Sineu. La Trobada començà a les 11 h del matí i  va acabar després del correfoc amb un final de festa.
     La Trobada estava programada per dia 27 d'abril de 2013, amb un horari molt similar, però per motius meteorològics es va suspendre.
Les colles participants varen ser:
Dimonis de Son Ganxó de Costitx, Sa Fil·loxera de l'Infern de Binissalem, Boiets de Foc de Vilafranca de Bonany, Realment Cremats del Secar de la Real (Palma), Espiadimonis de Felanitx, Ka de Bou de Pollença, Dimonis d'Alaró, Dimonis dels Infernets de Maria de la Salut, Capocorb de Llucmajor, Dimonis del Centre Cultural de Campos, Escarrufaverros de Campanet, Manafoc de Manacor, Dimonis de Sa Cova des Fossar de Sineu, Dimonis de sa Pedrera de Muro, Dimonis a Lloure de Felanitx, Dimonis d'Hiachat de Santa Margalida, Dimonis de Factoria  de Santa Maria, Esquitxafoc de Campos, Bocisfocs d'Esporles.

    La Trobada tenia com a objectiu fer més fortes les relacions entre les diferents colles, la col·laboració i el coneixement entre els diferents grups que componen les colles de dimonis (batucades i bèsties), molt importants per al funcionament de les colles, així com la difusió de la festa del foc, ja un fet cultural reconegut com a manifestació festiva de caràcter cultural i tradicional, que inclou els correfocs, les cercaviles i altres actuacions de dimonis, diables i bestiari de foc.