Dimonis de Calvià Vila

Perquè dimonis de Calvià Vila


La primera Nit de Foc de Calvià va ser l'any 1990 en motiu de la inauguració de nou Ajuntament, on avui acaba el correfoc! I a partir de l'any següent ja se va instaurar a les festes de Sant Jaume on hi han passat un bon número de colles.


Ara un grup de calvianers que han viscut de prop aquests 30 anys de Nit de Foc, volen iniciar-se dins de d'aquest món sofre, potassi i carboni, fundant dimonis de Calvià Vila.


Bon vespre calvianeers i calvianereeeeeees!!!

I vos ho deim a tots perque avui tots sou calvianeers!!

Teniu fam de foooc??

Fam de foc!


Així començava una de les primera nit de de Calvià (1991 xerxa teatra), una de les nits de foc mes antigues i potents, nits màgiques, on Tots som Un. Fent pinya i plena de moments emotius i d'Esbarjo... quin records... aquella primera espira, tot botant davall de l' dimonis gaudint dels que ens agrada "el foc", aquest sentiment es el que ens porta a voler viure la nostra passió des de dins.


Amb màscares i roba descurada amb una imatge grollera...de dimonis xerec. Barreja del dimoni tradicional amb el dimonis de foc, és la nostra essència. Fundats al  juny del 2020 ... pero  fins el gener del 22(puto bicho) no varem fer les primeras actuacions.


Contacte: Telefón: 683624692  Email dimonisdecalvia@gmail.com

https://www.facebook.com/dimonisCalviavila/

https://www.instagram.com/dimoniscalviavila/