Miquel Caimari         Era l'any 2007 a les festes del meu poble quan vaig viure de prop el meu primer correfoc, vaig quedar al·lucinat de la barreja de caos, espires i sofre... i aquella percussió que ho va canviar tot per mi.

     Armat amb la meva primera càmera digital, vaig fer un centenar de fotografies, pensant endur-me'n un tresor a casa (res més lluny de la realitat).
     Després del meu primer fracàs fotogràfic, lluny de desanimar-me, em vaig rearmar amb la meva primera càmera reflex i una mica de formació, ja estava llest per al meu primer Sant Antoni... des de llavors som un apassionat de la fotografia nocturna i dels correfocs.Sa meva selecció

Aquesta va ser la meva primera fotografia, la qual li tenc un gran afecte, feta a Sa Pobla a Sant Antoni 2008, Dimonis d'Albopas.

Per jo una de les millors fotografiàs que tenc, feta a Valldemossa al correfoc de Myotragus i Dimonis de Sa Cova des Fossar, per recaptar fons per la plataforma CRIDA el 2014. 

Els colors són el que més impressiona de la fotografia de dimonis, però de vegades m'agrada jugar amb el filtres o els blanc-i-negres. Dimonis Hiachat correfoc de Sant Joan 2017 a Muro.

Dimonis Ballant i seduint-se, dimonis de Sa cova des Fossar al correfoc de Sant Antoni al Pla de na Tessa 2013.

Les Bèsties de Foc sempre són espectaculars, però poder treure nítides no és fàcil amb tanta de punts de foc. Drac de Sant Jordi a la Mostra de Bèsties a Palma 2016. 

Drac de na Coca, també a la mostra de Bèsties a Palma 2016. 

Sempre m'ha al·lucinat la reacció del "guiris" al correfoc, fotografia feta a Magaluf, correfoc Festival de primavera amb un grapat de colles, any 2017.

Un altre divertida de "guiris" sempre "ben protegits". Correfoc d'Esporles 2010. 

Sens dubte Dimonis de Mancor van ser un referent dins el món dels dimonis, amb posta amb escena brutal. Fotografia feta a Mancor el 2010. 

Un altre dels referents dins la cultura del Foc, Factoria de So, imatge mítica per jo... darrer Atia foc 2010, Andamí amb rodes davant el consolat de Mar, amb el mític dimoni Alfredo un mag del foc. 

Bocanegra sempre serà la meva bèstia de foc predilecta, per diversos motius, primer vaig participar en la seva construcció, segon m'agrada que sigui grollera, tercera per la seva interacció amb el dimoni que el domina. Fotografia feta a la mostra de pirotècnia de Capdepera 2017. 

Hi ha Dimonis que tenen una cosa dins, que les fa únic, amb una interacció innata, que les fa uns dimonis brutals, fotografia d'en Pepo a Factoria de So (cases de Son Llaüt) 2013. 

Sempre m'ha agradat atracar-me a l'acció, captes moments únics. Guardians del Drac de Sant Jordi al correfoc de Sóller 2015.

Jugar amb el flaix, per no sempre treure aquelles imatges "congelades", li dona vida a la fotografia. Feta a Valldemossa any 2014 Dimonis Myotragus. 

Una altra fotografia d'en Pepo.. Brutal. Fotografia feta a Factoria de So (cases de Son Llaüt) 2013. 

Biel Socies és un dels "Grans" dins el món dels Dimonis, des dels inicis a Factoria de So sempre dona espectacle. Fotografia feta al Coll d'en Rabassa el 2017, amb els aparells de foc Ventall d'en Paco i "sa Polla" alhora. 

Intro del correfoc Claustrofòbia a Muro any 2010 de dimonis Sa Pedrera.

Sa Primera Bruixa... correfoc del Molinar el 2016, correfoc de Kinfumfà... va ser l'embrió de el que és ara Bruixàs de Mallorca. 

Nit de Foc de Calvià és un del millor correfoc de l'any... concorregut i participatiu, correfoc per excel·lència, Dimonis de Mancor any 2012.

Captar el moviment al caos d'un correfoc és difícil, però de vegades surt bé. Dimonis Bocsifocs a Esporles 2010. 

Un altre que capte la intensitat dels correfocs, dimonis Bocsifocs Any 2010. 

Alfredo amb acció.. Brutal.. Nit de Foc de Calvià any 2010. Dimonis Factoria de So. 

Bocanegra amb acció, mostra de pirotècnia de Capdepera any 2017. 

Intro de Sa Rocketa a 2009, transformació d'en Juanlu amb dimoni... Dimonis Factoria de So.

Jumpppp... Aparell de foc molt divertit dels Dimonis Esclatabutzes de Sóller any 2013.

"La bella y la Bestia", Dimonis Esclatabutzes de Sóller any 2013.

Un clàssic dels correfocs, "guiris" a lo seu, Correfoc Sant Bartomeu, dimonis Esclatabutzes de Sóller any 2013. 

Un altre dels grans dimonis que ha tengut Factoria de So és en Paco Vila, sense dubte la interacció le du dedins, Son Llaüt any 2013. 

Dimonis Bufadors sempre són espectaculars... correfoc Nit de Sant Joan a Palma. Dimonis de Trafoc any 2014.