IV TROBADA DE COLLES INFANTILS A MANCOR 2019

TROBADA DE COLLES INFANTILS

La trobada de colles infantils neix amb la idea de fomentar els correfocs infantils, una bona oportunitat per promocionar les colles dels més petits, i promoure-hi la germanor i la cultura del foc.

En les edicions anteriors el resultat no va poder ser més satisfactori: veure tots els dimonions cremant alhora va ser una experiència inoblidable, amb unes sensacions molt maques, tant per als que som pares, com per als que ens agrada el foc.

Aquesta quarta edició és va fer a Mancor de la Vall dins la fira BiniARRELS, amb la participació de deu colles: Kinfumfà Dimonis, del Molinar; Dimonis Factoria de So, de Santa Maria; Dimonis Foc, d'Inca; Dimonis de Son Ganxó, de Costitx; Dimonis de sa Pedrera, de Muro; Dimonis de Capocorb, de Llucmajor; Escarrufaverros, de Campanet; Enfocats, de Palma; Sa Fil·loxera de l'Infern, de Binissalem, i Dimonis Arrels de Mancor de la Vall, creada recentment. 120 dimonions per delectar grans i petits.  22 de novembre del 2019,  a Mancor varem gaudir de la festa del foc!

Programa:

18:30 h Activitat infantil: Artefactes musicals

Lloc: Casal de Cultura de Mancor

20:00 h Trobada de Batucades

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

21:00 h IV Trobada de colles infantils de Dimonis, acompanyats de bèsties de foc i batucades

Lloc: Inici davant l'Església i acabament a Son Morro

22:30 h Concerts a càrrec del guanyador i del millor grup en català del concurs Biniarrels Festival. Actuació especial: Canyet Band, un homenatge a Ossifar