Son Servera i El Dimoni

     Les festes de Sant Antoni de Son Servera  arrencan amb un extens programa d'activitats que van comptar amb la participació massiva de 'serverins' i 'serverines' que cada any se sumen a aquestes celebracions, ja que es tracta d'una de les festes més populars i tradicionals dins del calendari.

    Així, la jornada va començar a primera hora del matí amb la ja tradicional troncada, que aquest any arriba a la quarta edició. Grans i petits, acompanyats dels xeremiers, es van encaminar cap a la muntanya per recollir la llenya amb què s'encendria el primer fogueró.

    Després de l'esforç, uns bons escaldums van servir per recuperar forces i preparar-se per a una tarda plena d'activitats que va començar amb la inauguració del Firó, la missa i el primer ball del dimoni. Tot seguit, torrada i ball popular per donar pas, gairebé a mitjanit, a un Correfoc que va inundar l'esplanada de l'estació de foc i flames.

    Diumenge, l'ensany de 'complets' ha congregat nombrós públic a la plaça, que ha gaudit escoltant la música i les cançons interpretades pels més petits del municipi.

    El programa continuarà amb un gran nombre d'actes programats, centrats en la figura de Sant Antoni i el Dimoni, la festivitat.