Dimonis de Fang


     Colla creada  a Marratxí  l´any 2016, Marratxí terra de fang i els seus dimonis no podrien fer referència a una altra cosa. Van vestits de color marró. 

    Cada any per Sant Antoni el restaurant de Can Marçal de Sa Cabaneta organitza una torrada per els seus clients. Un any un grup es va vestir de dimoni amb màscares i vestits rudimentaris. Això va agradar molt a la gent del poble, i tenint en compte dsque no hi havia ca Colla de Dimonis al nostre municipi, aquest grup va pensar en organitzar una trobada de gent interesada corria l'any 2014.

  A partir d'aqui conençaren els esforços perr arreplegar gent. fins que varem reunir un grup de 14 persones i així ens varem constituïr l'any 2016.

     Desprès de participar al Passacarrer de les festes d'estiu de Sa Cabaneta ferem un Correfoc, al mateix poble, pre Sant Antoni i el nostre bateig de foc va esser el gener de 2017 am els Dimonis de Factoria a Santa Maria.

A l'hora de cercar noml per la colla varem pensar que al esser de la "Terra del fang" el més adient era el de Dimonis des Fang de Marratxí fent honor a la nostra terra.

Contacte: Telefón 650714878 - dimonisdesfangmarratxi@gmail.com -  facebook.com/dimonisdesfang/