Dimonis d'Illa de Galera

       La colla dels dimonis d'illa Galera sorgeixende la curolla d'un grup d'amics amb experiencia dins del món dels correfocs i que volien fomentar la cultura del foc a Can Pastilla.

      L'historia del barri, sorgit del mal nom d'un bar on anaven els trencadors de mares a comprar pastilles de tabac de contrabando es un part fonemelntal de les influencies per crear el seu vestit i mascares.
«Devora la mar, férem un forat, i gratant gratant, obrirem les portes de l'infern!»
Durant els difícils anys de la postguerra, un grup de contrabandistes rondaven la badia de Palma duent tabac de contraban als llogarets de la zona.
      Un vespre de lluna plena, amb la barca ben carregada de tabac, tement que algun guàrdia civil els veiés des de la costa i fossin registrats, decidiren amagar els seu carregament a l'Illa Galera.
Desembarcats a l'Illa, entre unes antigues runes trobaren un pou: El lloc perfecte per fer el seu secret.
      Començaren a cavar i cavar, i quina va ser la seva sorpresa quan del fang del pou hi començaren a sortir esquelets humans... malgrat això, els contrabandistes seguiren cavant, per tal de poder amagar el tabac. I sense saber-ho, varen cavar massa fons...
Del fang sorgiren unes mans d'un blau negrós, el color de la mar quan va embravida i engoleix fins les barques més grans, que els arrossegaren a dins, cap a les profunditats. D'aquell grup de contrabandistes no se'n va tornar a saber res més.
      Conta la llegenda, que els vespres on la lluna es més menuda, de les profunditats del pou tornen a la vida i els contrabandistes tornen a anar de «festa» durant la nit, això si...més dimonis que humans
Neixen els Dimonis d'Illa Galera.

Vestimenta:
Els dimonis d'illa Galera vesteixen una camisa blanca de cotó amb uns calçons de color marro o beige. el coll va protegit per un mocador de bolic.
Les mascares son blau marí, amb dues tonalitats brillants i mat. Cada dimoni té llibertat per triar-la o combinar-les.Quedam a la vostra disposició per tot allò que pogueu necessitar.Com sempre, gràcies.Salut,

Contacte Telf: 617 68 24 28 / 615 78 60 91      Correu: dimonisillagalera@gmail.com