Trobada de colles Infantils

  • La trobada de colles infantils neix amb la idea de fomentar els correfocs infantils, bona oportunitat per promocionar les colles dels més petits, i promoure la germanor entre colles i la cultura del foc entre els més petits.

    En les edicions anterios el resultat no va poder ser més satisfactori, veure tots aquests Dimonions cremant alhora va ser una cosa inoblidable, amb unes sensacions molt maques, tant els que som pares, com els que ens agrada el foc.

  •  Aquesta quarte edició és fara a Mancor de la Vall dins de la fira  Biniarrels, amb la  participació 10 colles que són; Kinfumfa dimonis, Dimonis Factoria de so de Santa Maria, dimonis Foc d'Inca, dimonis de Son Ganxó de Costitx, dimonis Sa Pedrera de Muro, Dimonis Capocord de Llucmajor, Escarrufaverros de Campanet, dimonis Enfocats de Palma, dimonis Sa Fil·loxera de Binissalem i la recentament creada dimonis Arrels de Mancor de la Vall, més de 120 Dimonions per delectar grans i petits, el proper dia 22 de novembre tot a Mancor de la Vall per gaudir la festa del foc.

Programa:

18:30 h: Activitat infantil: Artefactes musicals.

Lloc: Casal de Cultura de Mancor

20:00 h: Trobada de Batucades.

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

21:00 h: IV Trobada de colles infantils de Dimonis, acompanyats de Bèsties de Foc i Batucades.

Lloc: Inici davant l'Esglèsia i acaba a Son Morro

22:30 h: Concerts a càrrec del guanyador i del millor grup en Català del concurs BINIARRELS FESTIVAL. Actuació especial: Canyet Band, un homenatge a OSSIFAR

Lloc: La Carpa, instal·lada a la Rambla Josep Ferrer Ibàñez