Dimonis Ca de Bou

        Colla creada el 2006 per dinamitzar Sant Antoni a Pollença. De tot d'una  feren servir un vestit vermell per davant i negre per darrere, El cassot acabava en puntes, pero han evolucionat cap al cassot i calçons de cotó, pintats de negre i vermell, amb unes faldetes de pell i picarols. Les màscares són personalitzades. Les forques són interessants perquè evoquen un gall, un boc, una ratapinyada, una forca trident i un bou.

       Els Timbalers dels Ca de Bou varen néixer fa uns anys a Pollença per tal de realitzar un seguit d'actuacions amb els Dimonis. La cosa va anar bé i es va decidir seguir posant música als espectacles dels correfocs

        A dia d'avui, els timbalers fan  la música dels espectacles com una cosa diferent, intenten oferir uns sons i uns ritmes que fugin dels sons més convencionals, aportant el toc personal i diferent de cadascun dels músics que els formen.
      Actualment estan treballant en la creació de nous ritmes per tal de fer que un cop més els sons de l'infern arribin als pobles per allà on passen.